Honda CB Dagen

 

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

 

 

In opvolging van de Honda Adventure Week eerder dit jaar, waarbij alle topmodellen uit het populaire Adventure segment een week lang centraal stonden, kondigt Honda nu de Neo Sports Café Week aan. In de week van 11 t/m 17 juni 2018 staan met name de nieuwe CB’s uit de Honda Neo Sport Cafe familie in de spotlight. 

 

 

 

NSC Week

Tijdens deze campagneweek staan alle motoren uit het Honda Naked segment centraal, met de focus op de nieuwe CB familie. Deze modelrange heeft een rijke historie met een aantal onmiskenbare iconen achter zijn naam. Denk aan de allereerste Honda CB92 uit 1959, de Black Bomber, de verschillende ‘Four’s, Bol D’or Editie of de Hornet. In 2018 werd de CB familie van Honda verder uitgebreid en compleet vernieuwd onder de Neo Sports Cafe filosofie, met een nieuwe CB125R, CB300R en CB1000R.

 

 

 

 

Waar?

 

Gedurende de Honda NSC week, van 11 t/m 17 juni 2018, staan alle demo motoren bij de dealers klaar om een proefrit te maken. Daarnaast zijn er vele aantrekkelijke promoties op de hele Honda line-up EN kun je een ‘entreesticker’ afhalen om gratis de Honda CB Day te bezoeken. Kijk hier voor een dealer in de buurt en plan snel een afspraak.

 

 

 

CB Day

 

Op zaterdag 7 juli aanstaande organiseert Honda Benelux een allereerste editie van de CB Day. Een eendaags gratis motor festival van 10:00 – 18:00 uur, op het Zaha Hadidplein in Antwerpen. Een gave, industriële, Neo Sports Café locatie met op het programma onder andere;

 

Een rondrit door en uitzichtpunt over de Haven van Antwerpen

 

WSBK Race op een groot scherm

 

Gratis Barbershop

 

Gratis Photobooth

 

Verschillende foodtrucks

 

Diverse artiesten

 

Expositie van een live CB tijdlijn, met daarop zoveel mogelijk iconische modellen zoals hierboven beschreven (heb jij zo’n mooie icoon staan en wil je hem tentoonstellen, neem dan gerust contact met ons op!)

 

Een Honda goodie voor iedereen met de CB Week sticker op de motor

 

En nog veel meer

 

Kijk snel op onze speciale actiewebsite om meer te weten. 

 

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?