Honda CB Day en NSC Week 2018

Honda heeft de CB Neo Sports en bouwt daar vanaf vandaag een speciale week omheen: de Neo Sports Café Week. De komende week staan met name de nieuwe CB’s uit de Honda Neo Sport Cafe familie in de spotlight.

NSC Week

Tijdens de Honda NSC Week, van 11 t/m 17 juni 2018, staan alle Neo Sports als demo bij de Honda dealers klaar voor een proefrit. Daarnaast zijn er vele aantrekkelijke acties voor de hele Honda line-up Bij de Honda dealer kun je ook een entreesticker afhalen voor de gratis Honda CB Day in Antwerpen op 7 juli.

Kijk hier voor een Honda dealer in de buurt 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?