zondag 1 oktober 2023

Honda Cool Wing op Daytona Bike Week

Bij een coole custom denk je niet meteen aan een Goldwing. De grote toermotor leent zich nou niet echt voor maatwerk. Dat weerhield Steady Garage er niet van om een heel coole custom Goldwing te bouwen. De Honda Cool Wing werd gepresenteerd op de Daytona Bike Week.

De custom is gebouwd door Francis Clemente. Die werkt bij Steady Garage in Irwindale, Californië. Het is een futuristische vertaling van de klassieke Goldwing. De Honda heeft onder andere luchtvering en de compressor voor het veersysteem is opgeborgen in een van de koffers. Ook op de elektronica heeft het team van Steady Garage niet bezuinigd. De Goldwing is bijvoorbeeld uitgerust met een systeem dat de dode hoek in de gaten houdt.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image