vrijdag 9 juni 2023

Honda Integra

Opvallende naam, want Honda had tot een jaar of tien geleden al een auto die Integra werd genoemd in zijn voertuigenlijn. Voor de goede orde, de nieuwe Integra is een motorfiets met ketting en gewonen schakelbak hoewel wij op de redactie nog een beetje twijfelen. Hij verbergt een tweecilinder motorblok met 700 (670) cc onder zijn kappen. Honda claimt dat hun nieuwste telg vooral veel koppel heeft en sterke prestaties in lage toeren levert. Bovendien zou de nieuwe Integra een laag brandstofverbruik hebben.

De Honda is voorzien van de tweede generatie Dual Clutch Transmission (DCT). Deze versnellingsbak, een geautomatiseerde transmissie die door het gebruik van een dubbele koppeling in milliseconden kan opschakelen, kennen we al van de VFR 1200F DCT. De Integra is in het bezit van de nieuwste versie van DCT.

De Integra zal in vier kleuren op de markt verschijnen, namelijk zwart, parelmoer wit, blauw metaliek en rood. Honda heeft inmiddels ook al een uitgebreid assortiment aan accessoires te koop. Meer informatie volgt na de EICMA te Milaan.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image