Honda klaar voor Dakar

De rijders van het Hondateam zijn de Amerikaanse Quinn Cody, de Rus Alexey Naumov, Vadim Pritulyak uit Kazachstan, de Poolse Christopher Jarmuz en natuurlijk onze Nederlandse Mirjam Pol. Zij doet dit jaar voor de 5e keer mee. In 2006 begon Mirjam als debutant en slaagde er toen in de race uit te rijden. In 2009 won ze voor het eerst het damesklassement.  Vorig jaar probeerde Mirjam haar titel te verdedigen, maar een ernstige valpartij in de 6e etappe verhinderde dit. Op 10 januari 2010 kon ze door een blessure niet verder. Ondanks de valpartijen en blessures die ze afgelopen jaren heeft opgelopen, staat ze 1 januari weer aan de start. Het team van Honda zal op 27 december vertrekken naar Buenos Aires.

Henk Hellgers, teammanager: “We zijn bezig met de laatste loodjes voordat we naar Zuid-Amerika vertrekken. De machinechecks zijn geweest, de monteurs hebben alle informatie en verder is bijna al het papierwerk achter de rug. Nu kunnen we gaan racen!”
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.