maandag 27 mei 2024

BMW GS Trophy 2022: Een trialclinic met 40 graden!

De eerste etappe van de Nijmeegse Vierdaagse ging niet door, reizigers moesten worden bevrijd uit snikhete treinen en de Reddingsbrigade Nederland kende een van de drukste dagen ooit. Wij zullen dinsdag 19 juli echter vooral herinneringen als de dag dat Team NL van de International GS Trophy 2022 een snikhete trialclinic deed, onder leiding van Trialschool.nl en BERRT op het grand prix-circuit aan de Herikeresweg in Markelo. Remy, Michael en Willem lieten op deze historische dag nogmaals zien dat ze niet toevallig gekozen zijn als vertegenwoordigers van het Nederlandse-team dat straks in actie komt in Albanië. Zowel qua motorbeheersing als qua doorzettingsvermogen! Opgeven? Afhaken? Smelten? Warmte is niet meer dan een emotie, aldus de drie.

Fotografie: Guus van Goethem

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen