Honda komt met financieringsplan

Honda Nederland komt met een financieringsplan voor motorfietsen. Honda Financiering biedt motorrijders bij aanschaf van een Honda een aantal voordelen. Een laag maandbedrag, geen aanbetaling en geen slottermijn bijvoorbeeld. Met Honda Financiering wordt het bovendien mogelijk om voor een vast en laag maandbedrag elke drie jaar op een nieuwe Honda motorfiets weg te rijden.

Het speciale aan het Honda financieringsplan is dat je naast de rente alleen de afschrijving (waardevermindering) van de motorfiets betaalt. Het maandbedrag wordt daardoor lager aldus het persbericht. Een ander kenmerk is dat de motorrijder die gebruik maakt van Honda Financiering, direct eigenaar van de motor wordt.

Een link naar de rekenmodule van Honda Financiering verschijnt voortaan automatisch bij alle Honda motorfietsen op de website van Honda: www.honda.nl/motorfietsen/index.php.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?