13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Honda komt met financieringsplan

Honda Nederland komt met een financieringsplan voor motorfietsen. Honda Financiering biedt motorrijders bij aanschaf van een Honda een aantal voordelen. Een laag maandbedrag, geen aanbetaling en geen slottermijn bijvoorbeeld. Met Honda Financiering wordt het bovendien mogelijk om voor een vast en laag maandbedrag elke drie jaar op een nieuwe Honda motorfiets weg te rijden.

Het speciale aan het Honda financieringsplan is dat je naast de rente alleen de afschrijving (waardevermindering) van de motorfiets betaalt. Het maandbedrag wordt daardoor lager aldus het persbericht. Een ander kenmerk is dat de motorrijder die gebruik maakt van Honda Financiering, direct eigenaar van de motor wordt.

Een link naar de rekenmodule van Honda Financiering verschijnt voortaan automatisch bij alle Honda motorfietsen op de website van Honda: www.honda.nl/motorfietsen/index.php.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen