vrijdag 26 april 2024

Honda komt met financieringsplan

Honda Nederland komt met een financieringsplan voor motorfietsen. Honda Financiering biedt motorrijders bij aanschaf van een Honda een aantal voordelen. Een laag maandbedrag, geen aanbetaling en geen slottermijn bijvoorbeeld. Met Honda Financiering wordt het bovendien mogelijk om voor een vast en laag maandbedrag elke drie jaar op een nieuwe Honda motorfiets weg te rijden.

Het speciale aan het Honda financieringsplan is dat je naast de rente alleen de afschrijving (waardevermindering) van de motorfiets betaalt. Het maandbedrag wordt daardoor lager aldus het persbericht. Een ander kenmerk is dat de motorrijder die gebruik maakt van Honda Financiering, direct eigenaar van de motor wordt.

Een link naar de rekenmodule van Honda Financiering verschijnt voortaan automatisch bij alle Honda motorfietsen op de website van Honda: www.honda.nl/motorfietsen/index.php.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen