Eerste Ladies Only Event

Op 31 mei houdt Simone Bokma van Harley-Davidson Amsterdam haar allereerste Ladies Only Event. In Amerika zijn dergelijke events – ‘Ladies Only Garage Party’ – al jarenlang succesvol en wordt het als sociaal evenement ingezet.

Harley-Davidson Amsterdam wil dit nu ook uittesten in Nederland om zo haar vrouwelijke doelgroep kennis laten maken met motorrijden en laten zien dat èlke vrouw motor zou kunnen rijden. Het Ladies Only Garage Party concept is puur gericht op vrouwen, die of al motor rijden of interesse hebben om hun motorrijbewijs te halen.

Simone Bokma;  "Harley-Davidson is marktleider bij vrouwen in het segment van zware motoren, dus de motoren boven de 600cc. Dat komt door een aantal zaken, zoals een laag zwaartepunt, de lage zithoogte en de ruime mogelijkheden om te customizen. Tijdens de Ladies Only Garage Party laten we in groepjes dingen zien en uitleggen.  Denk aan de basisbediening, het optillen van een omgevallen motor, maar ook informatie over het aanpassen van een motor aan je persoonlijke smaak en hoe je bijvoorbeeld je haar weer in model krijgt na het afzetten van de helm…”

Ladies Only Garage Party’s zijn gratis voor de deelnemers en worden in Amerika altijd buiten de normale openingstijden georganiseerd.  Dat geldt dus ook voor de eerste party bij Harley-Davidson Amsterdam. De dames kunnen zich online aanmelden via info@harley-davidson-amsterdam.nl en via de Harley-Davidson Amsterdam Facebook pagina en zijn vanaf 17.00 uur van harte welkom.  Aanmelden voor deze avond kan tot 28 mei.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?