vrijdag 1 maart 2024

Honda motorrijders: exclusieve circuit ervaring

Honda Benelux organiseert wederom een rijvaardigheidstraining op het beroemde TT Circuit van Assen, exclusief voor Honda motorrijders. Of u nu een Fireblade, Africa Twin of zelfs de Gold Wing rijdt… alle Honda Motorrijders zijn welkom.

In samenwerking met de Circuit Rijvaardigheid Trainingen (CRT) Assen is een volledig dagprogramma opgesteld, waarbij zowel de theorie als de praktijk aan bod komen. Tevens is er een combinatie gemaakt tussen het rijden op het TT Junior Track en het volledige TT Circuit. Een bijzondere kans om zelf eens op het beroemde TT Circuit in Assen te rijden.

Ondanks dat zowel de World Superbikes als de MotoGP race op Assen gereden wordt, is deze dag niet bedoeld als competitie of circuitdag. Het is een complete rijvaardigheid training waarbij alle mogelijkheden van uzelf als motorrijder, maar ook van de motor verder ontdekt kunnen worden. Op een unieke locatie.

Ervaren CRT instructeurs staan de gehele dag ter beschikking ter begeleiding, voor gratis advies en alle vragen die u eventueel heeft. Wacht dan ook niet te lang, er zijn beperkte plaatsen beschikbaar.

Volg de link en meld je online aan voor vrijdag 26 april 2019 of vrijdag 12 juli 2019 aanstaande. Het inschrijfgeld bedraagt € 160,- inclusief lunchbuffet in het paddock restaurant en mooie foto’s als herinnering.

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen