Honda MX-Testdag UPDATE

UPDATE 15-10-2013
Helaas is Honda genoodzaakt om de MX-testdag, die voor morgen (woensdag 16 oktober) gepland stond, te cancelen. De slechte conditie van het circuit door de vele regen en de nog te verwachten regen maakt het circuit onbegaanbaar, waardoor het niet mogelijk is om de Honda crossers te testen. Wil je de Honda CRF250RE en/of de CRF450RE testen, dan zijn deze beschikbaar bij de Honda MX-dealers.

 

BERICHT 28-9-2013
Honda Nederland houdt op woensdag 16 oktober wederom een Honda MX-Testdag. Op circuit Kamperweg in Heerde kunnen liefhebbers kennismaken met de nieuwe 2014 CRF450RE en CRF250RE. Inschrijven moet echt vóór 14 oktober want na deze datum is aanmelden niet meer mogelijk. Het circuit is woensdag 16 oktober geopend van 13.00 tot 17.00 uur, de technische presentatie van de nieuwe CRF250RE  staat gepland om 12.00 uur. Deelname en toegang tot het circuit is gratis bij voorinschrijving. Het is op deze dag ook mogelijk om met eigen crosser vrij te trainen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?