maandag 25 september 2023

Honda MX-Testdag UPDATE

UPDATE 15-10-2013
Helaas is Honda genoodzaakt om de MX-testdag, die voor morgen (woensdag 16 oktober) gepland stond, te cancelen. De slechte conditie van het circuit door de vele regen en de nog te verwachten regen maakt het circuit onbegaanbaar, waardoor het niet mogelijk is om de Honda crossers te testen. Wil je de Honda CRF250RE en/of de CRF450RE testen, dan zijn deze beschikbaar bij de Honda MX-dealers.

 

BERICHT 28-9-2013
Honda Nederland houdt op woensdag 16 oktober wederom een Honda MX-Testdag. Op circuit Kamperweg in Heerde kunnen liefhebbers kennismaken met de nieuwe 2014 CRF450RE en CRF250RE. Inschrijven moet echt vóór 14 oktober want na deze datum is aanmelden niet meer mogelijk. Het circuit is woensdag 16 oktober geopend van 13.00 tot 17.00 uur, de technische presentatie van de nieuwe CRF250RE  staat gepland om 12.00 uur. Deelname en toegang tot het circuit is gratis bij voorinschrijving. Het is op deze dag ook mogelijk om met eigen crosser vrij te trainen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image