maandag 25 september 2023

Jubileum Peelrandrit Handel

Op de laatste zondag van oktober, 27 oktober, houdt MC de Peelrijders uit Handel voor de 25e keer haar jaarlijkse offroad. Een jubileum derhalve. De organisatie gaat haar uiterste best doen om net als voorgaande jaren weer een mooie route voor elkaar te krijgen. Bij de Peelrijders houdt dat in heel weinig verharde weg op een route van ruim 40 kilometer met zandpaden, bospaden, maisvelden, kruipdoor-sluipdoor,  een zandafgraving en mogelijk nog andere verrassingen. Er wordt gereden volgens het MON-reglement.

 

Het vertrek is net als voorgaande jaren vanaf “De Fuik” (voor navigatie: Oude Domptweg, Handel). Dit is langs de provinciale weg Gemert/Elsendorp (N272). Inschrijven kan daar tussen 8.00 en 10.30 uur. Starten is mogelijk vanaf 9.30 uur. Deelnemers uit de buurt kunnen zich al op zaterdag melden tussen 18.30-19.30 uur. Dat voorkomt wachten op zondagmorgen. Hoeveel ronden je wilt rijden, bepaal je zelf. De laatste start is om 14.30 uur.

 

Het inschrijfgeld voor deze druk bezochte offroadrit bedraagt 25 euro plus 10 euro voor een MON-dagverzekering. Mensen met een MON trainings-, offroad- of startlicentie hoeven geen dagverzekering te kopen. Het inschrijfformulier en het dagverzekeringsformulier kun je downloaden via www.peelrijders.nl. Omdat het onze jubileumrit is hoeven dames dit jaar geen inschrijfgeld te betalen. En verder ligt er voor de eerste 1250 deelnemers een fraaie muts te wachten.

 

Quadrijders kunnen alleen deelnemen na voorinschrijving via de site www.peelrjiders.nl. Dat kan vanaf woensdag 16 oktober 19.00 uur. Quads die zich niet vooraf melden, kunnen 27 oktober niet deelnemen. Er wordt onderweg gecontroleerd op zwartrijden.

 

Het spreekt voor zich dat van elke deelnemer wordt geëist dat het materiaal en de papierwinkel (verzekering, kenteken e.d.) in orde is. Op het geluid zal worden gecontroleerd. Voorgaande jaren voerde de politie op de route geluidkeuringen uit. Houd daar nu ook rekening mee. Er mogen géén rijnummers op de motoren zitten.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image