woensdag 28 februari 2024

Honda & Promotor: Dakar in de Polder

We zoeken avonturiers, onverzettelijke mannen en vrouwen die met ons het onbekende willen verkennen. Dakar in de Polder, een meerdaagse enduro in drie etappes voor onverzettelijke motorrijders. Samen met Honda en Promotor

In Nederland kun je niet offroad rijden. Zeggen ze. Al in 2007 verkende Promotor een route van bijna 1.000 km, van Groningen naar Limburg, die voor zo’n 70% over onverharde paden ging. Drie etappes van deze huzarenrit zijn het decor waarop we in juni de Dakar in de Polder gaan rijden. En je kunt mee, maar niet zo maar.

Spelregels

Dakar in de Polder organiseren we samen met Honda. Zij stellen de adventure motoren waaruit je kunt kiezen beschikbaar, wij doen de selectie. Die begint met het invullen van het online formulier (zie link onderaan), waarin we naast wat persoonlijke gegevens ook vragen naar wat jouw motorhart beroert en waarin je uitlegt waarom we jou mee moeten nemen op dit onvervalste avontuur in Nederland.

Uit de het aantal inzendingen selecteren wij 12 motorrijders. Die gaan op 25 mei naar het Honda Park in Balen/België. Uit die 12 deelnemers selecteert Promotorinstructeur Jan Kremers na een aantal rijproeven 6 motorrijders. In juni rijden die samen met Jan een van de drie etappes van Dakar in de Polder. Van het avontuur wordt natuurlijk verslag gedaan in zowel video als tekst en beeld.

Ben jij toe aan een geweldig avontuur op eigen bodem, meld je dan snel aan!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen