maandag 3 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Honda Special van MOTO73

Vanaf vandaag ligt MOTO73’s Honda Special in de winkel. Een unieke uitgave waarin volop ruimte wordt gegeven aan de geschiedenis van het Japanse motormerk, de nieuwste modellen, technische ontwikkelingen en betrokkenen, zoals Ronald ten Kate en Kervin Bos.

Een tijdlijn van Honda-iconen verhaalt over de Super Cub, Gold Wing en de RC213V-S, terwijl verderop in het magazine het motorblok van de RC30 letterlijk binnenstebuiten wordt gekeerd. De nieuwe Gold Wing, Africa Twin Adventure Sports en CB1000R zijn getest, net als diverse A1- en A2-modellen, zoals de CMX500 Rebel en CRF250 Rally. Zelfs de Mean Mower ontkwam niet aan een test; de grasmaaier met VTR-blok die dik 200 kilometer per uur haalt. Verder vertellen vier Honda-liefhebbers over hun motorleven, terwijl twee Honda-rijders in de rubriek Marathonmotor hun motor beschikbaar stellen aan de MOTO73-keurmeester. 

Hoofdredacteur van MOTO73, Eddie de Vries: ‘Deze Honda Special is een combinatie van het DNA van onze beide tijdschriften, MOTO73 en Classic & Retro. We hebben de mooiste verhalen uit de afgelopen jaren gebundeld en bovendien veel nieuwe verhalen geschreven. Het is echt een bewaarexemplaar voor de liefhebber.’

De Honda Special is online verkrijgbaar bij Tijdschriftnu en bij de betere tijdschriftenzaken, zoals Bruna, Primera en AKO. In België arriveert de special iets later in de winkels.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen