Honda toont elektrische crosser

In Tokio presenteerde Honda, op de Tokyo Motorcycle Show, een bijzonder prototype: Hun eerste elektrische crosser. Veel meer dan een paar frames uit een video hebben we er nog niet van gezien, maar wat we daarop zien lijkt toch in een redelijk vergevorderd stadium te verkeren. 

Over de CRF-E, zoals wij ‘m maar even dopen, is verder nog helemaal niets bekend. Wat we wel weten is dat Honda al jaren een goede verstandhouding heeft met Mugen. Dat bedrijf is vooruitstrevend op het gebied van elektrisch aangedreven voertuigen. In de TT Zero op de Isle of Man TT leveren ze al sinds 2012 goede prestaties, overigens in samenwerking met Honda. Of ook deze elektrische crosser uit dat samenwerkingsverband is komen rollen? Dat hopen we snel te leren.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.