zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Honda toont elektrische crosser

In Tokio presenteerde Honda, op de Tokyo Motorcycle Show, een bijzonder prototype: Hun eerste elektrische crosser. Veel meer dan een paar frames uit een video hebben we er nog niet van gezien, maar wat we daarop zien lijkt toch in een redelijk vergevorderd stadium te verkeren. 

Over de CRF-E, zoals wij ‘m maar even dopen, is verder nog helemaal niets bekend. Wat we wel weten is dat Honda al jaren een goede verstandhouding heeft met Mugen. Dat bedrijf is vooruitstrevend op het gebied van elektrisch aangedreven voertuigen. In de TT Zero op de Isle of Man TT leveren ze al sinds 2012 goede prestaties, overigens in samenwerking met Honda. Of ook deze elektrische crosser uit dat samenwerkingsverband is komen rollen? Dat hopen we snel te leren.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen