maandag 29 mei 2023

Honda wil een deal met je sluiten

Honda start de zomer met een aantal acties, die voordelig voor je kunnen uitpakken.

Voor motorrijders die toe zijn aan een nieuwe Adventure: vergeet niet de Honda Africa Twin op je wensenlijst te zetten. Voor zowel de Africa Twin Adventure Sports als de Africa Twin ontvang je 900 euro korting.

Toch liever een ultieme toer- en reismotor? Dan zou je de nieuwe Gold Wing ook op je lijst kunnen zetten. Volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige Gold Wing, met de nadruk op gebruiksgemak en motorrijden. Geen overdadige Amerikaanse luxe, maar functioneel Europees comfort. Als je een Gold Wing Touring (in het zwart) of een Touring Deluxe (in het rood) aanschaft, ontvang je 1.250 euro inruilkorting.

Sportrijders

Geen toerrijder, maar juist een sportrijder? Geen nood: ook voor jou heeft Honda een mooie actie. En keuze te over met de Fireblade, Fireblade SP, CB1000R en de CB1000R+. Bij aankoop van een Fireblade of een Fireblade SP krijg je een korting van € 3.500,-. Bij de naakte CB1000R en CB1000R+ krijg je er tijdelijk een gratis Akropovic demper bij. Ook niet verkeerd.

Meer info over de Honda acties staat op de Honda Actiewebsite, maar je kunt ook naar de Honda dealer rijden.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image