Honda wil een deal met je sluiten

Honda start de zomer met een aantal acties, die voordelig voor je kunnen uitpakken.

Voor motorrijders die toe zijn aan een nieuwe Adventure: vergeet niet de Honda Africa Twin op je wensenlijst te zetten. Voor zowel de Africa Twin Adventure Sports als de Africa Twin ontvang je 900 euro korting.

Toch liever een ultieme toer- en reismotor? Dan zou je de nieuwe Gold Wing ook op je lijst kunnen zetten. Volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige Gold Wing, met de nadruk op gebruiksgemak en motorrijden. Geen overdadige Amerikaanse luxe, maar functioneel Europees comfort. Als je een Gold Wing Touring (in het zwart) of een Touring Deluxe (in het rood) aanschaft, ontvang je 1.250 euro inruilkorting.

Sportrijders

Geen toerrijder, maar juist een sportrijder? Geen nood: ook voor jou heeft Honda een mooie actie. En keuze te over met de Fireblade, Fireblade SP, CB1000R en de CB1000R+. Bij aankoop van een Fireblade of een Fireblade SP krijg je een korting van € 3.500,-. Bij de naakte CB1000R en CB1000R+ krijg je er tijdelijk een gratis Akropovic demper bij. Ook niet verkeerd.

Meer info over de Honda acties staat op de Honda Actiewebsite, maar je kunt ook naar de Honda dealer rijden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?