Kawasaki met Leon Haslam naar Gamma Racing Days

Kawasaki Racing Team coureur Leon Haslam demonstreert zijn snelle NINJA ZX10-RR World Superbike. Dat doet hij tijdens de 20e Gamma Racing Day op het TT Circuit Assen. Die wordt gehouden op 17 en 18 augustus. De toegang tot de Gamma Racing Day is gratis.

Ter ere van de 20e editie liet Gamma een nieuw evenementlogo ontwerpen. Het logo werd door Leon Haslam tijdens het WK Superbike in Assen getoond. Dat het Kawasaki Racing Team aanwezig is, hebben we te danken aan de nieuwe partner Kawasaki Benelux.

Grootste benzine-event van Europa

De 2019-editie wordt de twintigste editie van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa. Het gratis kaartje is verkrijgbaar vanaf juni. Vraag er naar bij de Gamma Bouwmarkten. Op de website www.gammaracingday.nl kun je ook gratis kaarten scoren. Dat geldt niet voor kaarten voor de paddock. Die kosten overigens slechts €5,- voor de vrijdag. Voor een heel weekeinde betaal je €25,-. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis paddocktoegang.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?