donderdag 18 april 2024

Horex gaat exclusiever

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

 

De modellen van de Augsburgse motorfietsfabrikant Horex rollen in de toekomst individueler op straat. Als speciale optie biedt het jonge traditionele bedrijf namelijk acht andere kleurencombinaties tussen 800 en 1200 euro. Wie hierbij niet zijn favoriete kleur vindt, kan zijn of haar eigen suggesties of kleurstelling maken. In principe is elke RAL-kleur mogelijk.

‘Iedereen die een Horex rijdt is een uitgesproken individualist met speciale behoeften’, zo vertelt Klaus-Peter Schäfer, verkoper en marketingman bij Horex. ‘De mogelijkheid om je eigen kleur te kiezen sluit mooi aan bij een andere personaliseringsmogelijkheid, want elke Horex kan ook specifiek op de lichaamsmaten van de klant aangepast worden.’

Meer gedetailleerde informatie vind je op Horex.com.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen