Horex gaat exclusiever

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

 

De modellen van de Augsburgse motorfietsfabrikant Horex rollen in de toekomst individueler op straat. Als speciale optie biedt het jonge traditionele bedrijf namelijk acht andere kleurencombinaties tussen 800 en 1200 euro. Wie hierbij niet zijn favoriete kleur vindt, kan zijn of haar eigen suggesties of kleurstelling maken. In principe is elke RAL-kleur mogelijk.

‘Iedereen die een Horex rijdt is een uitgesproken individualist met speciale behoeften’, zo vertelt Klaus-Peter Schäfer, verkoper en marketingman bij Horex. ‘De mogelijkheid om je eigen kleur te kiezen sluit mooi aan bij een andere personaliseringsmogelijkheid, want elke Horex kan ook specifiek op de lichaamsmaten van de klant aangepast worden.’

Meer gedetailleerde informatie vind je op Horex.com.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?