dinsdag 21 mei 2024

Srdanov stelt rentree uit

Dat Branko Srdanov na zijn angstaanjagende crash tijdens de Isle of Man TT ooit weer zou terugkeren op de motor, was voor de Zwollenaar nooit een vraag. Wanneer wel. Stiekem hoopte Srdanov dit jaar alweer zijn rentree te maken, maar dat blijkt jammer genoeg toch iets te vroeg te zien. 

“Het herstel van mijn knieën en bekken gaat vooruit, maar helaas niet snel genoeg. Ik heb daarom besloten om dit jaar niet in wedstrijdverband te rijden. Zodra ik lichamelijk fit genoeg ben, wil ik zoveel mogelijk gaan trainen. Het was een extreem moeilijke beslissing, maar in dit geval moet ik mijn verstand volgen en niet mijn hart. Ik zal wel bij alle IRRC-wedstrijden aanwezig zijn om mijn teamgenoot Jochem van den Hoek te ondersteunen. Ook ga ik naar de Isle of Man TT.”

Begin maart sloot Srdanov het lange revalidatietraject af. Toen werd voor hem ook duidelijk dat de Isle of Man TT te vroeg zou komen, maar wel hoopte hij te kunnen starten in de IRRC, het straatracekampioenschap dat hij in 2012 op zijn naam schreef. Gelukkig komt bij Srdanov van uitstel nooit afstel. Binnenkort hopelijk meer nieuws.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen