13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Srdanov stelt rentree uit

Dat Branko Srdanov na zijn angstaanjagende crash tijdens de Isle of Man TT ooit weer zou terugkeren op de motor, was voor de Zwollenaar nooit een vraag. Wanneer wel. Stiekem hoopte Srdanov dit jaar alweer zijn rentree te maken, maar dat blijkt jammer genoeg toch iets te vroeg te zien. 

“Het herstel van mijn knieën en bekken gaat vooruit, maar helaas niet snel genoeg. Ik heb daarom besloten om dit jaar niet in wedstrijdverband te rijden. Zodra ik lichamelijk fit genoeg ben, wil ik zoveel mogelijk gaan trainen. Het was een extreem moeilijke beslissing, maar in dit geval moet ik mijn verstand volgen en niet mijn hart. Ik zal wel bij alle IRRC-wedstrijden aanwezig zijn om mijn teamgenoot Jochem van den Hoek te ondersteunen. Ook ga ik naar de Isle of Man TT.”

Begin maart sloot Srdanov het lange revalidatietraject af. Toen werd voor hem ook duidelijk dat de Isle of Man TT te vroeg zou komen, maar wel hoopte hij te kunnen starten in de IRRC, het straatracekampioenschap dat hij in 2012 op zijn naam schreef. Gelukkig komt bij Srdanov van uitstel nooit afstel. Binnenkort hopelijk meer nieuws.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen