Srdanov stelt rentree uit

Dat Branko Srdanov na zijn angstaanjagende crash tijdens de Isle of Man TT ooit weer zou terugkeren op de motor, was voor de Zwollenaar nooit een vraag. Wanneer wel. Stiekem hoopte Srdanov dit jaar alweer zijn rentree te maken, maar dat blijkt jammer genoeg toch iets te vroeg te zien. 

“Het herstel van mijn knieën en bekken gaat vooruit, maar helaas niet snel genoeg. Ik heb daarom besloten om dit jaar niet in wedstrijdverband te rijden. Zodra ik lichamelijk fit genoeg ben, wil ik zoveel mogelijk gaan trainen. Het was een extreem moeilijke beslissing, maar in dit geval moet ik mijn verstand volgen en niet mijn hart. Ik zal wel bij alle IRRC-wedstrijden aanwezig zijn om mijn teamgenoot Jochem van den Hoek te ondersteunen. Ook ga ik naar de Isle of Man TT.”

Begin maart sloot Srdanov het lange revalidatietraject af. Toen werd voor hem ook duidelijk dat de Isle of Man TT te vroeg zou komen, maar wel hoopte hij te kunnen starten in de IRRC, het straatracekampioenschap dat hij in 2012 op zijn naam schreef. Gelukkig komt bij Srdanov van uitstel nooit afstel. Binnenkort hopelijk meer nieuws.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.