zondag 19 mei 2024

Husqvarna Trek voor het eerst in Spanje

Husqvarna is een van de grootste en meest gerespecteerde namen in de enduro- en offroadwereld. En Husky weet dat je meer tijd wilt doorbrengen op verre bestemmingen, dus wat is een betere manier om persoonlijk kennis te maken met wat Husqvarna te bieden heeft dan met de Husqvarna Trek 2024?

Het is een offroad rijervaring die enkele van Husky’s meest populaire modellen laat zien – de Norden 901, Norden 901 Expedition, 701 Enduro en 701 Enduro LR. En voor het eerst gaat de Husqvarna Trek naar het zuiden van Spanje, waar rijders een unieke ervaring krijgen van het ruige landschap van het land.

Wat wil je weten van de 2024 Husqvarna Svartpilen 801?

Husqvarna zegt dat het evenement voornamelijk lange, avontuurlijke ritten zal bevatten, met een spannende mix van gravelwegen, woestijngebieden en bochtige zandwegen door de bergen van de Sierra Nevada. Er zullen ook delen van het parcours zijn waar meer ervaren rijders kunnen kiezen voor technisch uitdagende routes. Ondertussen kunnen degenen die gewoon willen ontspannen en genieten van het landschap de hoofdroute volgen.

De tour stelt rijders in staat om dat terrein alleen of in groepen te verkennen. Zelfnavigatie via geplande GPS-routes die zijn gemaakt door lokale experts, begeleiden de rijders bij het verkennen van de beste routes.

De registratie voor de Husqvarna Trek 2024 is op maandag 15 april 2024 geopend en er zijn slechts 70 plaatsen. Als je dus graag aan dit evenement wilt deelnemen, raden we je aan meteen actie te ondernemen.

Er is de afgelopen jaren wereldwijd een enorme toename geweest in offroad en avontuurlijke ritten, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom zoveel motorrijders meedoen aan het ADV-plezier. Plezier hebben offroad is niet alleen leuk, het maakt je ook een betere rijder. Tegelijkertijd maken initiatieven van fabrikanten zoals de Husqvarna Trek het gemakkelijker voor nieuwe rijders om een voorproefje te krijgen van de offroad lifestyle.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen