vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

HVMparts brengt Lazer helmen terug op Nederlandse markt

Lazer stelt de Evo versie van zijn revolutionaire helm Monaco voor. De Monaco werd in 2012 geïntroduceerd als de lichtste systeemhelm (1.400g in carbon) en voorzien van het fotochromisch Lumino scherm. De Monaco Evo is de verderontwikkeling van dit concept, met een vederlichte 1.350g en het grootste zichtveld op de markt. Verder, met een aanzienelijke vergroting van de kinruimte, een Vent Lock die voortdurend koele lucht over het gezicht voert, een nieuwe één-vinger opening, zes bevestigingspunten voor het kinstuk, een bi-directionele tandmechanisme voor een zeer strakke afsluiting van het scherm, een nieuw binnenwerk om het aantrekken van de helm makkelijker te maken en een automatische retractie van het scherm uit zijn hoogste stand. De Monaco Evo is voor een Bluetooth installatie voorbereid. Zie https://www.youtube.com/watch?v=oNMRAYUZNwg. De Monaco Evo is beschikbaar in glasvezel voor €399 incl. BTW en voor €499 incl. BTW in carbonvezel, in de maten XXS – XXL. 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen