vrijdag 29 maart 2024

HVMparts brengt Lazer helmen terug op Nederlandse markt

Lazer stelt de Evo versie van zijn revolutionaire helm Monaco voor. De Monaco werd in 2012 geïntroduceerd als de lichtste systeemhelm (1.400g in carbon) en voorzien van het fotochromisch Lumino scherm. De Monaco Evo is de verderontwikkeling van dit concept, met een vederlichte 1.350g en het grootste zichtveld op de markt. Verder, met een aanzienelijke vergroting van de kinruimte, een Vent Lock die voortdurend koele lucht over het gezicht voert, een nieuwe één-vinger opening, zes bevestigingspunten voor het kinstuk, een bi-directionele tandmechanisme voor een zeer strakke afsluiting van het scherm, een nieuw binnenwerk om het aantrekken van de helm makkelijker te maken en een automatische retractie van het scherm uit zijn hoogste stand. De Monaco Evo is voor een Bluetooth installatie voorbereid. Zie https://www.youtube.com/watch?v=oNMRAYUZNwg. De Monaco Evo is beschikbaar in glasvezel voor €399 incl. BTW en voor €499 incl. BTW in carbonvezel, in de maten XXS – XXL. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen