Hyper VMAX

En ja natuurlijk, een VMAX is en blijft een beest van een apparaat. En nee, dat gaan wij echt niet ontkennen. Maar het beest gaat in zijn nieuwe jas alweer twee jaar mee en als je ‘m koopt blijft ie toch redelijk standaard. Daar heeft Yamaha nu zelf maar iets aan gedaan. En niet zomaar.

Om de ultieme VMAX te maken heeft de fabriek de hulp ingeroepen van drie van ’s werelds beste customizers. Roland Sands, Marcus Walz en Ludovic Lazareth hebben de krachten gebundeld en komen op de EICMA met de meest Maximale Max-en ooit.

Ludovic Lazareth

Marcus Walz

Roland Sands

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?