donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Hyper VMAX

En ja natuurlijk, een VMAX is en blijft een beest van een apparaat. En nee, dat gaan wij echt niet ontkennen. Maar het beest gaat in zijn nieuwe jas alweer twee jaar mee en als je ‘m koopt blijft ie toch redelijk standaard. Daar heeft Yamaha nu zelf maar iets aan gedaan. En niet zomaar.

Om de ultieme VMAX te maken heeft de fabriek de hulp ingeroepen van drie van ’s werelds beste customizers. Roland Sands, Marcus Walz en Ludovic Lazareth hebben de krachten gebundeld en komen op de EICMA met de meest Maximale Max-en ooit.

Ludovic Lazareth

Marcus Walz

Roland Sands

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen