Herstel Lorenzo verloopt voorspoedig

Jorge Lorenzo is deze week begonnen met hersteloefening voor zijn geblesseerde vinger, een erfenis van de zware crash op Phillip Island. Dit meldt de website van de MotoGP. Aanstaande maandag hoopt de Spanjaard voor het eerst weer de sportschool in te kunnen duiken.

Hierdoor staat vast dat Lorenzo´s vingerblessure verder geen problemen meer zal geven. Iets waar wel voor gevreesd werd. Gelukkig heeft Lorenzo nog even, pas van 31 januari tot en met 2 februari 2012 staat de eerstvolgende test voor de MotoGP gepland. Het zal een emotionele test worden want deze vindt plaats op Sepang.

Eind december neemt de Yamaha-coureur deel aan het All Stars GP Karting Indoor evenement in Barcelona. Hij neemt het daarbij op tegen rijders uit de Formule 1, Indycar en het WK Rally. Kortom, een vrij sterk startveld.

Foto: ANP
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?