donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Herstel Lorenzo verloopt voorspoedig

Jorge Lorenzo is deze week begonnen met hersteloefening voor zijn geblesseerde vinger, een erfenis van de zware crash op Phillip Island. Dit meldt de website van de MotoGP. Aanstaande maandag hoopt de Spanjaard voor het eerst weer de sportschool in te kunnen duiken.

Hierdoor staat vast dat Lorenzo´s vingerblessure verder geen problemen meer zal geven. Iets waar wel voor gevreesd werd. Gelukkig heeft Lorenzo nog even, pas van 31 januari tot en met 2 februari 2012 staat de eerstvolgende test voor de MotoGP gepland. Het zal een emotionele test worden want deze vindt plaats op Sepang.

Eind december neemt de Yamaha-coureur deel aan het All Stars GP Karting Indoor evenement in Barcelona. Hij neemt het daarbij op tegen rijders uit de Formule 1, Indycar en het WK Rally. Kortom, een vrij sterk startveld.

Foto: ANP
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelHyper VMAX
Volgend artikelNog meer concepten van Honda

Gerelateerde artikelen