Impact maakt kans

Onze collega van MOTOR Magazine, Jarno van Osch, bracht samen met uitgever Mastix Press vorig jaar zijn eerste boek uit, Impact. Het verhaal blikt terug op de carrière van voormalig GP-coureur Joey Litjens, die veel te snel zijn internationale carrière moet beëindigen door een zware crash op stratencircuit Hengelo. Het revalidatieproces dat daarna volgt, verandert Litjens en hij zet koers naar een nieuw leven. Op maandag 10 juni wordt in de week van het sportboek een publieksprijs weggegeven en ‘Impact, de crash die Joey Litjens’ leven veranderde’ maakt daar kans op. Als motor(sport)fan kun jij invloed hebben op de uitslag door te stemmen. Laat je dus horen en surf naar www.sportboekvanhetjaar.nl en breng je stem uit.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.