vrijdag 29 maart 2024

Impact maakt kans

Onze collega van MOTOR Magazine, Jarno van Osch, bracht samen met uitgever Mastix Press vorig jaar zijn eerste boek uit, Impact. Het verhaal blikt terug op de carrière van voormalig GP-coureur Joey Litjens, die veel te snel zijn internationale carrière moet beëindigen door een zware crash op stratencircuit Hengelo. Het revalidatieproces dat daarna volgt, verandert Litjens en hij zet koers naar een nieuw leven. Op maandag 10 juni wordt in de week van het sportboek een publieksprijs weggegeven en ‘Impact, de crash die Joey Litjens’ leven veranderde’ maakt daar kans op. Als motor(sport)fan kun jij invloed hebben op de uitslag door te stemmen. Laat je dus horen en surf naar www.sportboekvanhetjaar.nl en breng je stem uit.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen