In het Spoor van rebel Coenraad de Buys

Michiel van Dam maakt al dertig jaar prachtige reisverhalen voor motor.nl.
Nu combineert hij zijn twee passies, motorrijden in Zuid-Afrika en boeken lezen, in de serie artikelen Pad Vat, die door het Zuid-Afrika huis wordt gepubliceerd.

In het derde deel volgt Michiel het spoor van de rebel Coenraad de Buys vanaf het VOC-stadje Swellendam op de Kaap tot Buysdorp in het uiterste noordoosten van Zuid-Afrika. Daar wachten Coenraad’s nakomelingen nog altijd op zijn terugkomst.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?