In Wales geeft de verkeerspolitie workshops aan motorrijders

Wales_BikeSafe

Als de temperaturen stijgen en de lente doorbreekt, is ook het moment aangebroken dat BikeSafe, een veiligheidscampagne in Wales, van start gaat.

Motorrijders die dat willen doen gedurende twee dagen een workshop bestaande uit theorie- en praktijklessen. De workshops worden gegeven door doorgewinterde verkeerspolitieagenten, in een poging het aantal motorongelukken in Wales te verkleinen. BikeSafe loopt van eind april tot oktober.

In een interview in de South Wales Argus zegt coordinator Leigh Williams over de workshop: ‘Het is een nationaal initiatief om de bewustwording rond verkeersveiligheid te versnellen en het aantal ongelukken te verminderen. Om die reden proberen we het niveau van de gemiddelde motorrijder op een hoger plan te krijgen.’

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.