woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Indian Challenger Elite, oplage slechts 150 stuks wereldwijd

Voor rijders die op zoek zijn naar iets exclusievers van Indian, biedt de Noord-Amerikaanse fabrikant de 2023 Indian Challenger Elite aan. Met slechts 150 beschikbare exemplaren over de hele wereld, waarvan 100 in de USA, maakt deze limited edition bagger een gedurfd statement met zijn premium Sapphire Blue Smoke-lak met Black Smoke- en Titanium Metallic Smoke-accenten.

De lange lijst premium kenmerken van de Indian Challenger Elite omvat het volgende: drie selecteerbare rijmodi, elektronisch instelbare voorbelasting van de Fox-achterwielophanging en Smart Lean Technology.

Een adaptieve led-koplamp en led-rijverlichting vullen de lijst met kenmerken aan, samen met een over 178 mm verstelbaar windscherm, treeplanken en verwarmde handgrepen.

Facelift voor de 2023 Indian FTR’s én een 2023 Indian FTR 1200 Sport

Een 400-watt 6,5-inch Powerband Audio met zadeltasluidsprekers en GPS-navigatie behoren ook tot de standaarduitrusting. De Challenger Elite rolt op nieuwe Precision Cut vijfspaaks velgen.

Het is nog maar de vraag of de Indian Challenger Elite ook in Nederland wordt geleverd. Op de website van de Benelux-importeur wordt nog niet gesproken op levering in de Benelux. Maar als dat gebeurt, reken dan op het tweede kwartaal van 2023.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen