dinsdag 16 juli 2024

Indian Motorcycle nodigt vrouwen uit voor ‘Just Ride’ op International Female Ride Day

Indian Motorcycle viert de International Female Ride Day (IFRD) over de hele wereld met groepsritten, dealerevenementen en demonstratieritten om nog meer vrouwen op de motor te krijgen. Daarom nodigt Indian vrouwelijke Indian-rijders uit om op zaterdag 6 mei ‘Just Ride’ te rijden, alleen, met vrienden of tijdens een georganiseerde rit.

De IFRD vestigt al 17 jaar de aandacht op vrouwelijke motorrijders en de vrouwelijke motorcoureurs met als doel vrouwen in de voorste gelederen van het motorrijden te houden en nieuwe vrouwen aan te moedigen.

Centraal in de evenementen in Europa staat een groepsrit in Frankrijk van Toulouse naar Nice, van 2 tot 6 mei. Met deelnemers uit de V.S., Canada en Europa zullen rijders een aantal van de beste wegen in Frankrijk afleggen met een feestelijke bijeenkomst, ook toegankelijk voor het publiek, bij Indian Motorcycle Nice.

  • 2 mei – Toulouse naar Montpellier
  • 3 mei – Montpellier naar Marseille
  • 4 mei – Marseille naar Nice
  • 5 mei – Rustdag
  • 6 mei – IFRD-feest bij Indian Motorcycle Nice

Vrouwelijke motorrijders in Frankrijk worden uitgenodigd om samen met invloedrijke namen uit de online motorgemeenschap, Jess Wise, Caroline Cora, Jasmine Rose, Courtney Boyd, Deimante Meilune en Sophie Molesti, een rit te maken, al is het maar voor een paar kilometer, om de stem van de vrouwelijke motorrijder te verheffen en hun passie voor het motorrijden te vieren.

Deelname aan IFRD is gratis en eenvoudig en vindt zaterdag 6 mei plaats in meer dan 120 landen en iedereen wordt aangemoedigd om deel te nemen aan de dag door foto’s van ritten en wat motorrijden voor je betekent te delen op sociale media met de hashtags #IFRD2023, #FocusFemaleForward en #internationalfemalerideday.

Check International Female Ride Day voor meer info.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen