vrijdag 29 maart 2024

Mega MotorTreffen: een dag vol motoren, shows en plezier!

Mogen we al?! Nog heel even wachten, dan is het zondag 7 mei. En gaan we los tijdens het Mega MotorTreffen! Heb jij je ticket nog niet gescoord? Doe dit dan hier. Samen gaan we er een fantastische dag van maken. We geven je alvast een voorproefje. Dit is er te doen tijdens het Mega MotorTreffen.

Eigenlijk kom je direct al terecht op één van de hoofdattracties. En doe je er gelijk ook zelf aan mee. Jij bent namelijk de ster van de show op de gratis motorparking! Samen met duizenden andere motorrijders zet je je eigen motor in de spotlight en bewonder je die indrukwekkende hoeveelheid motorfietsen.

het volledige programma van het Mega MotorTreffen 2023

Vervolgens loop je naar de ingang, waar het feest verder gaat. Snuffel rond in de MotorkledingOutlet XXL van MotorkledingStore of bij de stands op de Motormarkt, waar ook verschillende klassieke en custom motoren te bewonderen zijn.

Maar Mega MotorTreffen draait niet om shoppen en snuffelen. Het draait om motorrijden! Je kunt dus vanaf de ingang ook direct de hal inlopen waar bijna alle grote motormerken voor je klaar staan. 

Niet alleen voor een vriendelijk praatje en het laatste nieuws. Nee, zij staan daar met hun line-up van testmotoren die jij ter plaatste kunt proefrijden. Stap op de nieuwste Kawasaki, Ducati, Harley-Davidson of elektrische motor, om maar een greep uit het aanbod te noemen.

Naast rijden, valt het ook genoeg te zien en te doem. Binnen in de hal bij de motormerken vind je de CMS Globe of Speed, waar stuntrijders capriolen uithalen in de afgesloten globe.

Ook buiten kijk je je ogen uit. Op het buitenterrein vind je onder andere het terras, de Kids World en het festivalterrein met de beruchte RST Showarena. Hier geniet je van verschillende shows en activiteiten. Achter het festivalterrein vind je de Rusty Stitches Trial Shows, waar Alex van den Broek zijn offroad kunsten laat zien.

Wil je weten waar je alles precies kunt vinden? Bekijk hieronder de plattegrond van het Mega MotorTreffen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen