Indian roept motoren terug

Indian-eigenaren opgelet! De Amerikaanse fabrikant houdt een grote terugroepactie. Vele modellen moeten terug vanwege een productiefout. Heb je een Indian die is gemaakt tussen 15 april 2013 en 15 juli 2016? Grote kans dat het om jouw motor gaat.

Van zeven modellen worden in totaal 23.747 motoren teruggeroepen. Het gaat om de Chief Classic, Chief Dark Horse, Vintage, Chieftan, Chieftan Dark Horse, Springfield en Roadmaster. Er zou een probleem zijn met de brandstofverdeler, dat onderdeel is van de injectie. Door het euvel zou benzine kunnen lekken, waarna een vonkje genoeg is om motor in brand te laten vliegen. Even langs de dealer dus! Daar kan de Indian kosteloos ter reparatie aangeboden worden.

Foto: Indian

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?