Swapmeet USA onderdelen

Op zondag 19 februari van 10.00 -16.00 vindt in de verwarmde Polaroidhal aan de hoge Bothofstraat in Enschede voor de 5e maal de interessante Swapmeet USA onderdelen aller bouwjaren plaats. U vindt hier het onderdeel wat U al lang zoekt of U biedt zelf uw onderdelen aan voor slechts 5,00 p.m. Neem contact op met Willem Berghorst via willemenmarion@home.nl of door te bellen : 053 4281555. Tot dan !

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?