Indiase vlogger bouwt road-roller motorfiets

Ja, dit is een stalen trommel die dienst doet als het voorwiel van een motorfiets. Ja, het is ontworpen als een geïmproviseerde road-roller. En nee, we zijn er vrij zeker van dat het niet echt werkt. Dus waarom zou de populaire Indiase vlogger, Crazy XYZ, deze motorfiets dan ontwerpen? Nou, misschien om te bewijzen dat de sky de limit is als het gaat om het aanpassen van je motorfiets.

Crazy XYZ en zijn mensen hebben grote moeite gedaan om deze motor te creëren. Zoals je kan zien, is de volledige voorkant van de motor weggelaten. In plaats daarvan is er een gigantische stalen trommel gemonteerd. De motor suggereert dat deze is bedoeld is om te worden gebruikt als een road-roller, wat meestal een reusachtig stuk gereedschap is dat bedoeld is om, nou ja, wegen te rollen.

De creatie is, hoe verrassend niet straatlegaal. De motor gedraagt zich door de aanpassingen niet meer als een motor. De voorrem is ook verwijderd, om maar iets te noemen. Dus, is het een praktische motor? Nee. Is het een bijzondere creatie? Zonder meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?