dinsdag 16 april 2024

Infoavond voor avonturiers

Vanuit Amsterdam en Brussel vertrekken op 13 oktober 2012 circa twintig avontuurlijk ingestelde motorrijders voor een bijzondere rit. Een tocht van drie weken en ruim 5000 kilometer door drie Afrikaanse landen scheidt de avonturiers van hun eindbestemming, het Lac Rose bij Dakar.

De tweede reis start in Dakar en gaat via Mali, Burkina Faso en Togo naar de witte palmstranden van Benin. Een reis van 3.700 kilometer in twee weken door het hart van Zwart Afrika. Savanne, Jungle en palmstranden.

Deze trip is toegankelijk voor elk rijniveau, een paar weekenden offroad training zijn voldoende voor deelname. Voor de echte avonturiers is er natuurlijk de mogelijkheid deze beide reizen te combineren. Samen met een ervaren organisatie team, ondersteund door een arts, een monteur, koks en het logistieke team, beleef je in ieder geval iets bijzonders.

Zin in een mooi avontuur? Kijk voor uitgebreide informatie op www.dakar-adventure.com, of kom op 7 maart naar de presentatie bij Goedhart Motoren aan de Europaweg 1d in Bodegraven. Je bent welkom vanaf 20 uur. Voor meer informatie of inschrijving kun je ook mailen naar cecile@cielyourevent.nl.

Foto: KTM

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen