zondag 21 april 2024

Harley op dieet van Slim-Fit UPDATE

UPDATE 27-2-2012

BERICHT 3-2-2012
Voor deze Softail Slim is teruggegaan naar de beginperiode van de custom. Een Softail, gestript tot de kale basis. Weinig chroom, korte spatborden, eenpersoons zadel en een smalle achterkant. Ontwerper Casey Ketterhagen: ‘Het is tijd om het motorblok opnieuw blikvanger van de motorfiets te maken. Dus zetten we de Softail op dieet om de omvang van de motorfiets te verkleinen. Versmal de achterkant met een smalle band en een kort achterspatbord en je blik zal naar het midden van de motorfiets gezogen worden.”

“De Slim is geïnspireerd op de eigengebouwde customs uit het midden van de jaren ’40 en ’50. We hebben onderdelen gebruikt die doen herinneren aan die tijd, zoals het Hollywood-stuur, dat vrij laag staat en een zadel dat je eerder het gevoel geeft in de motor te zitten dan er op. Een echte back-to-basic bike.’ Leuke details zijn een retro-snelheidsmeter, halve maan treeplanken en de zwarte afwerking die tot op de velgen terugkomt. Krachtbron is de 1690 cc Twin Cam 103B.

De prijs is 21.695 euro.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen