Inhoud en routes Promotor 1/2018

VERSCHIJNINGSDATA 2018

Promotor 01 – 8 februari
Promotor 02 – 15 maart
Promotor 03 – 19 april
Promotor 04 – 17 mei
Promotor 05 – 21 juni
Promotor 06 – 26 juli
Promotor 07 – 6 september
Promotor 08 – 4 oktober
Promotor 09 – 1 november
Promotor 10 – 13 december

Schotland: Land van grote raadsels

Schotland heeft naast het Monster van Loch Ness nog veel meer monsters, geesten, duistere plekken en andere mysteries. We maken een magical mystery tour langs raadsels en spannende locaties. Route kun je downloaden na 2 september

Schrijf je in voor de lezersreis

Duitsland: Spessart

In Spessart, het grootste gebied met gemengd loofbos in Duitsland, lokt behalve een legendarische uitspanning en snelwegafrit Weibersbrunn ook veel bochtenwerk voor de rechtgeaarde motorrijder. Bijzonder bont kunnen we het – hoe kan het ook anders – in de herfst maken.

DOWNLOAD DE ROUTES

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?