20.8 C
Nederland
maandag 23 mei 2022

INHOUD EN ROUTES PROMOTOR 2/2018

BESTEL PROMOTOR 2/18 IN DE KIOSK

Promotor Clubtocht Primavera 2018

Recordaantallen Chinese toeristen bezoeken ons land. En wat willen ze zien? Molens natuurlijk. Omdat we er zelf te dicht op zitten, zien we het niet altijd, maar de toeristen herinneren ons er aan hoe schitterend en bijzonder ze zijn. We rijden de Chinese toeristen achterna met de meest Hollandse tocht ooit.

DOWNLOAD DE ROUTE

Frankrijk: route des Balcons

In plaats van de verzachtende omschrijving ‘we hebben net genoeg geld voor een paar vrije dagen dicht bij huis’, gaat het bij deze vakantie om een endorfine veroorzakende trip naar hoog in de rotsen gelegen Alpenweggetjes, namelijk de French Balcony Roads.

LEES VERDER

TankTasTocht #1-2018: Achterhoek

Een afwisselende groene route van 115 kilometer langs grazige weilanden, slingerende beekjes, tijdloze vennetjes en donkere bossen. In De Achterhoek geniet je als motorrijder van de geografische omarming tussen prachtige natuur en ongepolijst agrarisch landschap. Als het straks lente is, prikkelen de volle geuren je zintuigen, terwijl menig weidevogel kwetterend de lente toejuicht.

Naar de route

Oostenrijk: Welkom in het Alpenrijk

Fischbacher, Gailtaler, Göstlinger, Gurktaler, Gutensteiner, Lavantaler en Metnitzer Alpen. Ook in het zuidoostelijke alpenlandschap van Oostenrijk liggen lieflijke bergen en bochten, waaronder veel relatief onbekende verrassingen. Welkom in het Alpenrijk.

Lees verder

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen