zaterdag 20 april 2024

INHOUD EN ROUTES PROMOTOR 2/2017

cover217

21 mei: Promotor Clubdag Vijfhuizen

Promotor bestaat 25 jaar en dat vieren we met onze eerste Clubdag. In Vijfhuizen. Om je en idee te geven van deze dag: hou het op Main Street in de Polder.

Wild Atlantic Way

Legendarische kustwegen als de Pacific Coast Highway (USA), Clarens Drive (SA) en de Great Ocean Drive (AU) hebben er ineens een concurrent bij: de Ierse Wild Atlantic Way. De nieuweling is veruit de langste ter wereld. Maar is het ook de mooiste? En is het wel een kustweg?

Naar de route

Promotor Primavera 2017

Aan de zwier zwier zwier, langs de rivier vier vier. Vier? Nee drie. De IJssel, Nederrijn en vooral de Waal. We doen ze allemaal tijdens de Primavera van 2017.

Naar de route

De Tsjechische bergen

56 toppen van meer dan duizend meter telt het Hrubý Jeseník-gebergte, een nog altijd vrij onbekende regio in het noordoosten van Tsjechië met heerlijke bochten en, als je er de tijd voor neemt, heilzame warm- waterbronnen.

Naar de route

Tanktastocht # 1 Bodegraven – Schoonhoven, 18 en 26 maart

Het is maart! De lente is nakende en de winter zijn we al weer vergeten. Maar maart is ook de maand van de eerste TankTasTocht van 2017. We rijden van Bodegraven heel klassiek naar Schoonhoven. Je doet toch ook mee?

Naar de route

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen