INHOUD EN ROUTES PROMOTOR 2/2017

cover217

21 mei: Promotor Clubdag Vijfhuizen

Promotor bestaat 25 jaar en dat vieren we met onze eerste Clubdag. In Vijfhuizen. Om je en idee te geven van deze dag: hou het op Main Street in de Polder.

Wild Atlantic Way

Legendarische kustwegen als de Pacific Coast Highway (USA), Clarens Drive (SA) en de Great Ocean Drive (AU) hebben er ineens een concurrent bij: de Ierse Wild Atlantic Way. De nieuweling is veruit de langste ter wereld. Maar is het ook de mooiste? En is het wel een kustweg?

Naar de route

Promotor Primavera 2017

Aan de zwier zwier zwier, langs de rivier vier vier. Vier? Nee drie. De IJssel, Nederrijn en vooral de Waal. We doen ze allemaal tijdens de Primavera van 2017.

Naar de route

De Tsjechische bergen

56 toppen van meer dan duizend meter telt het Hrubý Jeseník-gebergte, een nog altijd vrij onbekende regio in het noordoosten van Tsjechië met heerlijke bochten en, als je er de tijd voor neemt, heilzame warm- waterbronnen.

Naar de route

Tanktastocht # 1 Bodegraven – Schoonhoven, 18 en 26 maart

Het is maart! De lente is nakende en de winter zijn we al weer vergeten. Maar maart is ook de maand van de eerste TankTasTocht van 2017. We rijden van Bodegraven heel klassiek naar Schoonhoven. Je doet toch ook mee?

Naar de route

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?