22.3 C
Nederland
vrijdag 20 mei 2022

Inhoud en routes Promotor 3/2018

BESTEL PROMOTOR 3/18 IN DE KIOSK

Italië: Lago di Santa Croce

Rondom het Lago di Santa Croce aan de zuidelijke rand van de Dolomieten is de kaart rijkelijk voorzien van een wirwar aan weggetjes waarvan je, anders dan bijvoorbeeld op de zeer populaire Sella Ronda, zelfs zonder veel klimpartijen kunt genieten. Smakelijk eten.

SCHRIJF JE IN

NAAR DE ROUTE

TankTasTocht #2-2018: Noord-Holland

Een heerlijke route van 146 kilometer dwars door oer-Hollandse nostalgie. Dakpannenen waterwegen staan langs de route regelmatig op gelijke hoogte. Kronkelende dijkweggetjes die overgaan in aandoenlijke lintdorpjes met kenmerkende groenebetimmering. Het decor van een oude meester dat met draaiende molenwieken tot levenkomt. Deze TankTasTocht is een uitnodiging voor historisch besef.

NAAR DE ROUTE

Polen: Białowieża, het laatste oerbos

Polen strekt zijn poten uit en schudt de vacht schoon. Na jaren (onterecht) het stempel ‘de schlemiel van Europa’ te hebben gedragen, staat er een trotse natie die zich ontwikkelt tot een land waar je rekening mee moet houden. Maar het is ook een landwaar je terecht kunt voor ongerepte natuur. Volop genieten dus.

SCHRIJF JE IN

NAAR DE ROUTE

Motortest

  • BMW F750/850 GS
  • Suzuki SV650 X
  • KTM 790 Duke
  • Ducati Scrambler 1100
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen