20.8 C
Nederland
maandag 23 mei 2022

Inhoud, routes & video’s Promotor 01/2019

De eerste Promotor van het jaar, we hebben er best lang op moeten wachten. Hopelijk heeft het wachten wat opgeleverd. De redactie denkt een puik stukje werk geleverd te hebben, met heel veel verschillende reportages en artikelen.

TOEREN

Frankrijk: Marseille en omgeving

Indrukken in overvloed aan de Middellandse Zee en het bergachtige achterland van de Côte d’Azur. Een ontbijt met de machtige bochten van het Massif de la Sainte-Baume en het Massif des Maures. Een lunch met hoge snelheid op het Circuit van Le Castellet en dat van Le Luc. Als dessert een oude haven en een motorfietsmuseum. Wat is er heerlijker dan kilometers vreten?

LEES VERDER

Redactiefavoriet: Zuidwest-Noorwegen

de redactie is liefhebbers van Scandinavië. En Noorwegen in het bijzonder. Regelmatig krijgen we dan ook de vraag wat wij het mooist vinden. Langs de fjordenkust of naar de Noordkaap? Zou je denken, maar voor de redactiekeuze hoef je het minst ver te rijden: in het zuidwesten vind je eigenlijk alles wat Noorwegen zo bijzonder maakt.

LEES VERDER

Alpen: Dagboek van een bergwerker

In onze uitgestrekte polderpannenkoek ontbreekt het aan stijgende dan wel heupwiegende slingerwegen. Het hoogst haalbare, op een paar provincies na, is letterlijk een viaduct of dijkweg. Maar da’s dag in, dag uit niet echt bevredigend. De Alpen heeft daarom met stip onze voorkeur voor een hoognodige inhaalslag.

LEES VERDER

MOTOREN

Triumph Scrambler 1200 XC

KTM 1290 Super Duke GT

Toertest: Honda Goldwing

Vergelijkingstest: Kawasaki Z900 vs KTM 790 Duke

Honda Super Cub

SPULLEN

Verwarmde accessoires

MrGPS

Maak van je Zumo 590 een 595!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen