Inschrijvingen Kawasaki Benelux KX Event 2015 bijna vol!

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De inschrijvingen voor het Kawasaki Benelux KX event op 2 september lopen zo hard, dat het advies voor liefhebbers is om snel in te schrijven.

Niet zo gek natuurlijk dat het storm loopt, want het Kawasaki Benelux KX Event op het circuit De Landsard in Eindhoven zit bomvol met alles wat Motocross rijders interesseert.  Want niet alleen zijn alle nieuwe Kawasaki modellen te bewonderen (inclusief de vlamnieuwe KX450F), ook zullen er diverse GP rijders en monteurs voor je klaar staan om op werkelijk alle vragen een antwoord te geven. En heb je genoeg snelle mannen gezien, dan zijn er nog de Monster Energy Girls die graag met je op de foto gaan!

Schrijf je nog snel gratis in op www.kawasaki.nl en neem gerust je vrienden mee, want ook voor mensen die niet rijden is er genoeg te zien en te beleven!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?