Op een klassieker naar Woerden

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op zaterdag 26 september wordt in Woerden voor de 25ste keer het Nationaal Veteraan Treffen georganiseerd, het grootste evenement voor klassieke motoren in Nederland.

En wat is er mooier dan zelf op een oldtimer naar het evenement te rijden? Genieten van prachtige, bijzondere en opvallende klassieke motoren en brommers. Met een onderdelenmarkt, clubstands, kaasrit, exposities, attracties, oude glorie, muziek enz. Echt een topevenement voor de echte liefhebber en een bezoekje meer dan waard.

Classic Bike Tours organiseert weer een alternatieve tocht naar Woerden om dit treffen te bezoeken. Een rit van ruim 200 km (heen en terug) over een prachtige route (géén snelweg!)?met start en finish in Vaassen op de Veluwe. 

Voorwaarden en condities hetzelfde als bij een normale Classic Bike Tour (Prijs € 185,- incl. benzine, lunch en entree) dus ook – in onderling overleg – rijden op verschillende jaren 70 klassiekers. Groepskorting v.a 3 personen.

In tegenstelling tot de CBT gaat deze tocht uiteraard ook bij minder goed weer gewoon door en gezien de hoeveelheid beschikbare motoren is deelname beperkt, dus wie zich het eerst aanmeldt kan mee.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@hanskoopman.nl maar bellen mag ook: 0578 573857

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?