vrijdag 19 april 2024

Intermot: Moto Guzzi V9 Bobber Sport

Wees eerlijk, een bobber is nooit bedoeld als een sportieve machine, maar als hij eruit ziet zoals de vandaag door Moto Guzzi gelanceerde V9 Bobber Sport, maken we graag een uitzondering. De nieuwe variant op de V9 Bobber krijgt een fikse make-over, en die staat hem goed.

Ten opzichte van de reguliere V9 Bobber springen vooral de dikke Öhlins-twinshocks in het oog, evenals de matzwarte uitlaten, de matte doch knallende oranje lakkleur, het andere zadel en de nog net wat dikkere banden.

Laten al die zaken nou de dingen zijn die het verschil maken ten opzichte van de reguliere V9 Bobber. Dat en een ander voorspatbord, een alu-koplampspoiler, rubbers om de voorvorken en een wat lagere koplamp unit.

Alles om de gebobte V9 uit Mandello del Lario nog even wat gaver te maken.

Foto: Moto Guzzi

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen