Intermot: dit is de 2019 Harley-Davidson LiveWire

We kregen toch wel een beetje kortsluiting toen bleek dat misschien wel het spannendste nieuws dat we van de Intermot verwachtte zowat elke vorm van technisch detail ontbeerde. Om te voorkomen dat ook jouw stoppen doorslaan, houden we nu op met slechte woordgrappen en schotelen we je bij dezen een stroom aan foto’s van de productieversie van de Harley-Davidson LiveWire voor.

Het is niet dat we niets weten, we weten enkel nog niet veel. De LiveWire krijgt radiaal gemonteerde Brembo-remklauwen, gemonteerd aan een upsidedown-Showa-voorvork, met aan de achterzijde eveneens veringsmateriaal van de Japanse fabrikant. Verder heeft de LiveWire geen versnellingsbak zoals de gemiddelde motorrijder gewend is – en noem het vloeken in de kerk – maar in plaats daarvan werkt de motor als een scooter; je draait aan het ‘gas’ en het gaat. Simpel als dat.

Uiteraard kan een hypermodern stukje techniek als de LiveWire niet zonder gadgets als een TFT-dashboard, kan je je smartphone met de motor verbinden en zou de LiveWire vol met elke vorm van elektronische rijhulpmiddelen moeten komen. De snellader vind je op de plek die je vertrouwd nog kent van waar je ooit in een ander leven de peut in de tank gooide. Tijden veranderen…

Nou. Nu dan die galerij!

Foto’s: Harley-Davidson

[justified_image_grid ids=27710,27711,27712,27713,27714,27715,27716,27717,27718,27719,27720,27721,27722,27723,27724,27725]

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?