Ipad met tanktas

Sommigen mensen onder ons willen 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar zijn en in verbinding staan met het internet. Speciaal voor hen heeft Bagster de Driver tanktas ontwikkeld. De bovenkant heeft een vak waar een iPad of ander tablet in past. De tas heeft een volume van 15 tot 24 liter en weegt een magere 1,3 kilo. Bagster levert de tas in vier verschillende kleurcombinaties. Kijk voor verkoopadressen bij u in de buurt op: www.bagster.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.