zaterdag 20 april 2024

Drie nieuwe Airoh’s

Voor iedere beurs heeft Airoh de passende integraalhelm. Drie nieuwkomers vullen komend jaar het gat tussen tophelm GP500 (€ 550) en de goedkopere helmen op. De GP400 (foto boven) doet zijn naam eer aan met de verkoopprijs van € 400. Nog even geduld want de helm is pas in maart beschikbaar. De carbon/kevlar helm weegt 1250 gram en komt met een Pinlock. De maatvoering loopt van XS tot XL.

De agressief vormgegeven T600 heeft eveneens een carbon/kevlar schaal, maar zet wel 50 gram meer op de weegschaal. De helm is verkrijgbaar in de maten XS tot XXL en is voorbereid op een Pinlock. Ook de T600 staat pas vanaf maart in de winkels en kost € 246.

Voor € 200 koop je al de Movement. Het is hierbij gedaan met dure materialen voor de schaal en dat zie je terug in het gewicht van 1500 gram. Verkrijgbaar van XS tot en met XL en nu al te koop.

Voor uitgebreidere informatie: www.motana.nl
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen