Drie nieuwe Airoh’s

Voor iedere beurs heeft Airoh de passende integraalhelm. Drie nieuwkomers vullen komend jaar het gat tussen tophelm GP500 (€ 550) en de goedkopere helmen op. De GP400 (foto boven) doet zijn naam eer aan met de verkoopprijs van € 400. Nog even geduld want de helm is pas in maart beschikbaar. De carbon/kevlar helm weegt 1250 gram en komt met een Pinlock. De maatvoering loopt van XS tot XL.

De agressief vormgegeven T600 heeft eveneens een carbon/kevlar schaal, maar zet wel 50 gram meer op de weegschaal. De helm is verkrijgbaar in de maten XS tot XXL en is voorbereid op een Pinlock. Ook de T600 staat pas vanaf maart in de winkels en kost € 246.

Voor € 200 koop je al de Movement. Het is hierbij gedaan met dure materialen voor de schaal en dat zie je terug in het gewicht van 1500 gram. Verkrijgbaar van XS tot en met XL en nu al te koop.

Voor uitgebreidere informatie: www.motana.nl
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.