Is Harley-Davidson straks als scooter bij de dealer?

Harley-Davidson is hard op weg een motorleverancier te worden voor iedereen. Toen de LiveWire werd onthuld, toonde Harley ook enkele andere elektrisch aangedreven concepts. Een van die concepten was een urban scooter. Voor dit voertuig heeft Harley een aantal extra patenten aangevraagd.

Het ontwerppatent toont een aantal tekeningen van de scooter. Daarnaast zwerft er op het internet een afbeelding rond van een nieuw prototype, dat op het eerste gezicht veel raakpunten heeft met ontwerppatenttekeningen.

Over het geheel genomen ziet de scooter er vanuit alle hoeken bekeken heel verfijnd uit. Het frame is gestroomlijnder en completer, de elektromotor mooier. Ook de floorboards  hebben een mooie uitstraling. Al met al komt het concept goed uit de verf.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?