zondag 2 april 2023

Is Harley-Davidson straks als scooter bij de dealer?

Harley-Davidson is hard op weg een motorleverancier te worden voor iedereen. Toen de LiveWire werd onthuld, toonde Harley ook enkele andere elektrisch aangedreven concepts. Een van die concepten was een urban scooter. Voor dit voertuig heeft Harley een aantal extra patenten aangevraagd.

Het ontwerppatent toont een aantal tekeningen van de scooter. Daarnaast zwerft er op het internet een afbeelding rond van een nieuw prototype, dat op het eerste gezicht veel raakpunten heeft met ontwerppatenttekeningen.

Over het geheel genomen ziet de scooter er vanuit alle hoeken bekeken heel verfijnd uit. Het frame is gestroomlijnder en completer, de elektromotor mooier. Ook de floorboards  hebben een mooie uitstraling. Al met al komt het concept goed uit de verf.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image