Jaap Timmer krijgt een eigen bocht in Assen

De in 2017 overleden ‘Mister TT’ Jaap Timmer zal binnenkort, in navolging van zijn vader Geert, een bocht naar zich vernoemd krijgen. Voor men op de barricades springt voor het naamsbehoud van bestaande bochten op het TT Circuit: het gaat om een bocht op de Eysinkweg. Je weet wel, die toegangsweg die vanaf afslag 31A naar het circuit loopt. 

Die benoeming zal ook al redelijk vlot plaatsvinden aangezien het nog voor de Dutch TT geregeld moet zijn. Een eerbetoon dat de Gemeente Assen aan de inwoner van de stad wil maken. Overigens onstond het idee door een initiatief dat Stichting Vrienden van het TT Circuit Assen ondernam. Timmer was daarvan medeoprichter en lange tijd vice-voorzitter.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.