dinsdag 18 juni 2024

Jaap Timmer krijgt een eigen bocht in Assen

De in 2017 overleden ‘Mister TT’ Jaap Timmer zal binnenkort, in navolging van zijn vader Geert, een bocht naar zich vernoemd krijgen. Voor men op de barricades springt voor het naamsbehoud van bestaande bochten op het TT Circuit: het gaat om een bocht op de Eysinkweg. Je weet wel, die toegangsweg die vanaf afslag 31A naar het circuit loopt. 

Die benoeming zal ook al redelijk vlot plaatsvinden aangezien het nog voor de Dutch TT geregeld moet zijn. Een eerbetoon dat de Gemeente Assen aan de inwoner van de stad wil maken. Overigens onstond het idee door een initiatief dat Stichting Vrienden van het TT Circuit Assen ondernam. Timmer was daarvan medeoprichter en lange tijd vice-voorzitter.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen