dinsdag 16 april 2024

Jaap Timmer (mr TT) overleden

Jaap Timmer is woensdag overleden, zo meldt RTV Drenthe. De in Assen geboren motorracefanaat liet woensdag na een kort ziekbed het leven. Hij was altijd actief betrokken bij het TT-circuit. Hierdoor stond hij ook wel bekend als mr. TT. Timmer leed aan darmkanker. Dit was drie weken geleden geconstateerd. Het is dus erg snel gegaan.

In navolging van zijn vader, Geert Timmer, wiens naam nog altijd de laatste bocht voor de finish van het TT-circuit ziert, was ook Jaap Timmer een graag geziene verschijning op het TT circuit. Hij was tot zo’n tien jaar geleden bestuurslid van het TT Circuit en ook vele jaren actief in het bestuur van stichting Circuit van Drenthe. Daarnaast was hij voorzitter van de wegracecommissie van de internationale motorsportfederatie FIM en de laatste jaren vice-voorzitter van de Stichting Vrienden van het TT Circuit. Jaap Timmer werd 77 jaar.

Foto: VriendenTT.nl

 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen