Jaap Timmer (mr TT) overleden

Jaap Timmer is woensdag overleden, zo meldt RTV Drenthe. De in Assen geboren motorracefanaat liet woensdag na een kort ziekbed het leven. Hij was altijd actief betrokken bij het TT-circuit. Hierdoor stond hij ook wel bekend als mr. TT. Timmer leed aan darmkanker. Dit was drie weken geleden geconstateerd. Het is dus erg snel gegaan.

In navolging van zijn vader, Geert Timmer, wiens naam nog altijd de laatste bocht voor de finish van het TT-circuit ziert, was ook Jaap Timmer een graag geziene verschijning op het TT circuit. Hij was tot zo’n tien jaar geleden bestuurslid van het TT Circuit en ook vele jaren actief in het bestuur van stichting Circuit van Drenthe. Daarnaast was hij voorzitter van de wegracecommissie van de internationale motorsportfederatie FIM en de laatste jaren vice-voorzitter van de Stichting Vrienden van het TT Circuit. Jaap Timmer werd 77 jaar.

Foto: VriendenTT.nl

 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.