20.8 C
Nederland
maandag 23 mei 2022

Dit moet je weten over de MOTORbeurs

Waar kan ik testredacteur Eddie de Vries vragen waarom de nieuwe Street Triple 765 RS in de laatste MOTO73 maar twee helmpjes voor comfort kreeg? Hoe blijf ik op de hoogte van het laatste nieuws op de MOTORbeurs? Het zijn deze en meer vragen die we nu gaan beantwoorden. Zet dus de pagina in je favorieten, onthoud alles of print het desnoods uit! Hierbij alles wat je moet weten over de MOTORbeurs Utrecht.

Waar vind je ons?

Even een praatje maken met de redactieleden, misschien wel een abonnement afsluiten tegen hoge korting of je al lang en breed verdiende abonneecadeau ophalen. Lang hoef je er niet voor te zoeken. Bij binnenkomst loop je eigenlijk meteen tegen de stand van MOTO73 aan. Dit is in hal 8 op stand C018. MOTOR Magazine vind je in hal 12 op stand C048 en Classic & Retro in hal 10 (stand A059). 

Alles over de MOTORbeurs op MOTOR.nl

Zoals je van Dé Motorsite van Nederland kunt verwachten zijn we aanwezig en doen we verslag van alles wat er gebeurt op de MOTORbeurs! Op deze pagina vind je vanaf donderdagochtend de recente updates van al onze Facebookpagina’s bij elkaar. Handig voor wie op de hoogte wilt blijven!

Het wordt tijd voor iets nieuws

Nu we het toch over nieuws hebben, misschien is het wel tijd voor een nieuwe motor. Alvast weten welke occasions er allemaal op de beursvloer staan? Sinds dit jaar is er dit overzicht. Ook als je nergens naar op zoek bent kunnen we het ons voorstellen dat je tegen je droommotor aanloopt. Om je te helpen niet je alleen je gevoel maar ook je verstand te gebruiken bij een aankoop, check dan snel nog even onze aankooptips

Welke motoren nemen wij mee?

Natuurlijk nemen we zelf ook motoren mee. Op de stand van MOTO73 stellen we zelfs op elke hoek een motor op. Welke dan? Onze duurtester, de Honda VFR 800F bijvoorbeeld. Ook de KTM Superduke GT en het leidend voorwerp uit ons project  ‘van Facer tot Racer’. Daarnaast een Vincent HDR Rapide, ook niet het minste. Op de stand van MOTOR Magazine zetten we een Van Veen OCR 1000 Wankel neer en een Jamathi. Classic & Retro wordt voorzien van een Moto Guzzi Le Mans 1. 

Wat is er te doen en te zien?

Natuurlijk is de MOTORbeurs elk jaar leuk en hoort het er elk jaar bij, maar een veel gehoorde zin na zo’n jaarlijks bezoek is ook ‘vorig jaar was het hetzelfde’. We gaan dan ook niet opnoemen wat er allemaal te doen is, want dat weet je waarschijnlijk al en kun je ook hier vinden. Wat is er dan wel nieuw? Natuurlijk de veel nieuwe modellen voor seizoen 2017. Hier is de hele lijst van aanwezige modellen, het ideale naslagwerk. Ook is er dit jaar een nieuw A1/A2-testparcours, waar beginnende bestuurders lichte motoren kunnen uittesten.

Voor als je dit nog niet wist

De MOTORbeurs Utrecht is van donderdag 23 tot en met zondag 26 februari, in Jaarbeurs Utrecht. Openingstijden zijn donderdag 23 van 10 tot 21 uur en vrijdag 24 van 10 tot 22 uur. Zaterdag 25 en zondag 26 zijn de deuren open van 10 tot 18 uur. Kaarten aan de kassa kosten €17,50, in de voorverkoop €14,00. 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen