maandag 29 mei 2023

Motorbeurs Utrecht: Jij en je motor, iets speciaals?

Langzaamaan krijgt de Motorbeurs Utrecht vorm. Steeds meer standhouders onthullen hun plannen, met soms opvallende initiatieven.

Europeesche Verzekeringen zet dit jaar ‘de motorrijder en zijn motor’ centraal. Op hun stand worden workshops georganiseerd waar bezoekers informatieve sessies kunnen bijwonen. Het gaat dan over zaken als veiligheid, benodigde kleding en rijtips.

Allemaal leuk en aardig, maar ze zoeken ook voor elke beursdag een motor met daarbij een eigenaar, die op zijn beurt een uniek verhaal te vertellen heeft. De motor wordt in de spotlights gezet en de eigenaar of berijder van de motor krijgt alle tijd om zijn verhaal te doen. Daarbij denkt de Europeesche aan motorrijders die beroepsmatig rijden, motorrijders die in competitieverband racen, de wereld zijn rondgereisd of een ander bijzonder verhaal te vertellen hebben.

Wij zijn reuzebenieuwd wie er in de spotlights komen te staan, geïnteresseerden kunnen hier verder lezen en zich eventueel opgeven. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image