Motorbeurs Utrecht: Jij en je motor, iets speciaals?

Langzaamaan krijgt de Motorbeurs Utrecht vorm. Steeds meer standhouders onthullen hun plannen, met soms opvallende initiatieven.

Europeesche Verzekeringen zet dit jaar ‘de motorrijder en zijn motor’ centraal. Op hun stand worden workshops georganiseerd waar bezoekers informatieve sessies kunnen bijwonen. Het gaat dan over zaken als veiligheid, benodigde kleding en rijtips.

Allemaal leuk en aardig, maar ze zoeken ook voor elke beursdag een motor met daarbij een eigenaar, die op zijn beurt een uniek verhaal te vertellen heeft. De motor wordt in de spotlights gezet en de eigenaar of berijder van de motor krijgt alle tijd om zijn verhaal te doen. Daarbij denkt de Europeesche aan motorrijders die beroepsmatig rijden, motorrijders die in competitieverband racen, de wereld zijn rondgereisd of een ander bijzonder verhaal te vertellen hebben.

Wij zijn reuzebenieuwd wie er in de spotlights komen te staan, geïnteresseerden kunnen hier verder lezen en zich eventueel opgeven. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?