maandag 27 mei 2024

Johnny Depp en de Harley-Davidson die hem tot sekssymbool maakte

Liefhebbers van gossip en juicechannels konden hun lol op de afgelopen maanden. De rechtzaak tussen Amber Heard en Johnny Depp heeft de mythe van de man aan glans doen verliezen. De vuile was werd buiten gehangen voor iedereen die er interesse in had. Veel dieper kan Depp niet meer zakken en je zult zien dat de kijkcijfers  alleen nog maar weer omhoog kunnen. Desondanks is er, zoals Oscar Wilde schreef ‘Er is maar één ding in de wereld erger dan dat er over gesproken wordt, en dat is dat er niet over gesproken wordt’. Het valt zeker niet te ontkennen dat de voormalige Caribische piraat zich op het toppunt van een mediagolf bevindt.

Wat is een beter moment dan memorabilia uit zijn carrière te verkopen. Met een perfecte timing heeft Kruse GWS Auctions aangekondigd dat het de 1955 Harley-Davidson Model K zal veilen. De motorfiets werd gebruikt voor de opnamen van de film Cry-Baby en werd door Depp zelf bereden, zowel op de set in Maryland als in Los Angeles. In de tiener komedie-musical speelt Johnny Depp de rol van sex-symbool.

De veiling begint op 25 juni en het minimumbod is zo’n € 240.000,- ($250.000). De biedingen worden met stappen van € 24.000,- ($25.000) verhoogd. Zelfs al was de Harley-Davidson niet zo’n ‘beroemde’ motorfiets, dan nog zou het een zeer interessant stuk zijn omdat het uiterst zeldzaam is. De K-serie was de voorloper van de Sportster en is daarom vrij zeldzaam.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen